Archive

 • 2014
  Vaya Con Dios 'Look At Us Now'
  A perfect end of an amazing musical history because Dani Klein wrote the single with Willy Willy, with whom she wrote the very first Vaya Con Dios single as well ('Just A Friend Of Mine').  Available on iTunes
 • 2010
  Willy Willy meets Keith Richards
  Naar aanleiding van de biografie van Keith Richards heeft Willy Willy een ontmoeting met zijn soulbrother. Het wordt een hartelijke ontmoeting tussen 2 zielsmuzikanten over akoestische gitaar, familie en... het doorgeven van muziek. Sinterklaas bestaat en hij is in Parijs!


  Bekijk de complete uitzending hier
 • 2010
  Bluesbroeders - Willy Willy & Guido Belcanto
  Dè rock-'n-roll gistarist en dè zanger van het levenslied in Vlaanderen, Willy Willy en Guido Belcanto, hebben één grote liefde met elkaar gemeen: de Blues. Deze liefde dient zo ruim mogelijk te worden opgevat. Denk bij het horen van het woord "blues" niet enkel aan Muddy Waters en Howling Wolf, maar net zo goed aan de smartlappen van André Hazes of de Zangeres zonder Naam, de tearjerkers van Hank Williams of de hartverscheurende canciones van Chavela Vargas. De blues is een universeel gevoel, niet gebonden aan één bepaald genre of één bepaalde taal, en dat zal in dit concert met volle overgave gedemonstreerd worden. Naast muziek van hoger vermelde namen zullen Willy en Guido ook putten uit eigen oeuvre, nieuwe creaties brengen, bestaande songs in een nieuwe jas steken en nummers van mekaar vertolken. Belcanto die zingt in het Engels en Willy Willy in het Nederlands. Met René Stock op contrabas en Isolde Lansoen op drums.


 • 2010
  Willy Willy & Isolde Lasoen
  Psychische problemen blijven een taboeonderwerp. Toch krijgt één op vier Belgen er ooit in zijn leven mee te maken. Te Gek!? probeert al jaren het taboe te doorbreken. Voor de vierde Te Gekcd brengen drumster Isolde Lasoen en Willy Willy het nummer "Why don't you love me".